Mer enn 100 millioner mennesker i Amerika

J. Miller

Og på slutten av historien om Banster of Kansas J. Miller. Miller er ikke en fan av store byer og luksusleiligheter, han foretrukket et rolig liv på landsbygda i Tennessee. Imidlertid klarte han å tjene nok penger til å kjøpe et andre hjem i Las Vegas. Miller snakker ganske enkelt om å satse: “bare kaster opp en mynt, du vil vinne 50% av sakene. Alt du trenger å tjene, er å vinne 53% av tilfellene.” Hvis alt var så enkelt, ville Las Vegas ikke være et blomstrende sted, og alle bookmakere ville blitt ødelagt for lenge siden.

Mer enn 100 millioner mennesker i Amerika nordic bet gjør årlig spill på sport. Noen ser dette som en måte å ha det gøy på, men det er de som prøver å tjene på dette. For slike spillere er spill en reell investering.

“Det viktigste i denne virksomheten er å administrere bankrollen. Dette betyr at hver innsats burde være meningsfylt, og valget av beløpet skal være basert på tvingende grunner.” Miller hevder å gjøre 2500 spill i året. Han deler banken i små deler og risikerer ubetydelige beløp for ham. Denne tilnærmingen tillater ham å vente på perioder med svikt uten noen spesielle konsekvenser, for eksempel i 1985, i den 15. uke i NHLs regulære sesong, hadde han et segment med 13 nederlag beste betting side i fravær av seire.

“Grådighet dreper folk. På grunn av det setter de urimelig store mengder,” sier Miller.

Vellykkede betters har et kjølig hode og er følelsesmessig likegyldige. Overdreven følelser fører til nederlag. En vellykket spiller må behandle spill som et matematisk uttrykk, og ikke ta det personlig, men problemet er at flertallet gjør det motsatte.

I denne lille artikkelen introduserte vi deg til tre personer tips langoddsen som har lykkes i å spille på bookmakerkontoret. Selvfølgelig er listen over vellykkede betters ikke begrenset til dem, men selv deres eksempel er nok til å forstå det faktum at å vinne en bookmaker er realistisk, det viktigste er å følge strenge regler og ha minst litt talent og flaks.

Rate this post