Matt Phillips a West Bromwich Albion-ot Burnley megalázásakor állítja

Ez volt az egyik olyan éjszaka, amikor mindent a West Bromwich Albion számára sikerült elérni, annyira, hogy az otthoni támogatók Tony Pulis nevét énekelték, mivel a Midlands-klub kiemelkedő győzelmet aratott, ami megerősítette azt a gondolatot, hogy Burnley nem veszi túlságosan kedvesen hogy az úton legyünk.

Az eddigi szezon alapján láttuk, hogy Burnley a Turf Moor-ban lesz a formájukon, hogy meghosszabbítsa tartózkodását a Premier League-ben. Ez volt a negyedik vereség öt játékban Sean Dyche csapata számára, így egy magányos ponttal és Betclic sportfogadás online egyetlen céllal hagyta őket utazásukból, és aggasztó volt látni, hogy milyen módon kerültek védekezésre ilyen brutálisan.

< p> Albion, tisztességesen, kiváló volt, és egy másik este még több, mint négyet.James Morrison kiemelkedő teljesítménye után egy állandó ovációra hagyta a mezőt, Salomón Rondón kiválóan vezette a vonalat, és Matt Phillips néhány szép érintést mutatott.Mind a három játékos a partitáblán, Darren Fletcher-szel együtt, ahogy Albion zavargott.

A Premier League-bajnokok győzelme mögött a nemzetközi szünet előtt, amely Leicester 14 hónapos végét ért véget a veretlen otthoni rekord, az Albion most már kilencedik helyen van az asztalnál, és ez azt jelenti, hogy mennyire változott a hangulat, mielőtt Pulis félidőben válaszolt a Smethwick End rajongói által kért kérésekre, hogy „adjon nekünk egy hullámot”

Az első 37 percben három gól bizonyára Betclic sportfogadás bónusz segített és hatékonyan megölte a játékot egy éjszaka során, amikor Dyche „gyenge akarattal” jellemezte a játékosait, és sajnálta, hogy csapata „részeg volt a

Ez az első alkalom, hogy ebben a szezonban a Burnley több mint 50% -át birtokolta egy mérkőzésen – Albion ugyanazzal a rekorddal jött a játékba, így valami dolognak kellett adnia – és Dyche játékosai bocsáss meg, mert azt gondoltad, hogy jobbak a labda után, miután ezt a bűntudatot tapasztalat.

Kevesebb mint négy perc volt az óra, amikor az út megkezdődött, és Burnley soha nem állt helyre. – Valódi fejjelölő számunkra – mondta Dyche. – Igazán meglepődtem az első félidőben, mi voltunk a mérföldre, amit csináltunk, részeg voltunk a labdát tartva, megpróbáltunk túlmutatni tempó nélkül.Az első félévben minden osztályban mérföldre erősebbek voltak. Az első gólra egy kis szünetet tartottak, de azon túl, hogy csak gyengén akartunk, és örömmel adtuk át, anélkül, hogy soha nem befolyásolnánk őket. ”

Puli számára ez rendkívül kielégítő este volt, és majdnem egy kicsit zavarban nézett utána, amikor megkérdezték, hogy az Albion rajongói szerenádolják őket. „Nyilvánvaló, hogy élvezetes, de amikor beveszed a botot, mindkét irányba erős Betclic online fogadási útmutatók karaktered kell lenned” – mondta az Albion menedzser. „Nagyon örülök a támogatóknak, könnyen el tudtak adni egy kis hiányosságot, és nézték a TV-n, de kijöttek.”

Phillips Albion-ot kapta, és Dean Marney megpróbálta elkapni Morrison keresztje, de csak sikerült a labdát az Albion szélső útjára irányítani.A hátsó céllal Phillips túlságosan könnyen elfordította Ben Mee-t, és négy perc múlva felemelte a labdát a háló tetőjére, mialatt egy kitett Tom Heaton volt.

A szegényebb, mint Burnley volt az első felében, a 14. percben ki kellett volna egyenlíteniük, amikor Jeff Hendrick letette a Sam Vokes leütését, hogy felemelje a lövést a távoli posta rossz oldalára. Albion nem volt annyira nagyvonalú a másik végén, amikor Morrison késõbb futott. Rondón szakszerűen megtartotta Michael Keane-t, csak a Burnley-fele, és kiadta Morrison-t, aki elfogadta a labdát, hogy eljuttassa a labdát, miközben Mee visszahúzódott, és egy pontos lövést húzott a Heaton közeli postán. Szép befejezés volt.

Burnley megdöbbent, és időnek tűnt, mielőtt Albion hozzáadott egy harmadikat.Morrison a Heaton hibája után kanyarogott, aki ezt a hibát kijavította, amikor ragyogóan megfordította Rondón lövését a keresztléc és a poszter szögén. Mégis nem volt semmi, amit a Burnley kapus meg tudott tenni Albion harmadik részében, mivel a jelöletlen Fletcher Phillips kiváló keresztjébe fordult. Ennek során Fletcher lett a harmadik skóciai nemzetközi, hogy eljuthasson a pontozási lapra. a Burnley-menedzser később elismerte – de a játék ereje soha nem változott, és csak az volt a kérdés, hogy hány Albion talál.Allan Nyom, a Morrison által szabaddá téve, visszavágta a labdát a venezuelai csatárnak, aki élesen megfordult, mielőtt egy alacsony lövést fúrott volna, ami legyőzte a Heatont a Stephen Wardtól. West Brom 4-0 Burnley: Premier Liga

Rate this post