Jürgen Klopp várakozással véli, hogy csata legyek José Mourinhóval

„Az Egyesült Államok fizikai erejéről tudunk, és nem tehetünk semmit, hogy megváltoztassuk, csak annyit tehetünk, hogy elkerüljük azokat a helyzeteket, ahol használhatják. De saját erősségeink vannak, és először is arra kell összpontosítanunk, amit jól csinálunk. Azon az évben, amikor a német megérkezett Angliába, a Premier League csapat nem szerzett többet, és a Liverpool a szezon közös vezetői közé került a szezonban, a bajnoki vezetőkkel. Előfordulhat, hogy még mindig vannak védekező bizonytalanságok, melyek többnyire a kapus pozícióját és a hátsó vonal fedelét foglalják magukban, de a Liverpool előrelépése néhány selymes lehetőséget kínál.A Sadio Mané-t már a nyár egyik legdurvább jelzésének írják le, még 34 millió font sportfogadás bónuszok áron is, és mielőtt felveszi a sérülést, Adam Lallana vitathatatlanul az ország legjavultabb szereplője. Facebook Twitter Pinterest Klopp és Mourinho élénk ütközést várnak a Liverpool és a Manchester United között. az elhúzódó csatár, míg a korábbi Southampton játékos középpályán működik.Ibrahimovicnak van a magassága, hogy bajba kerüljön a Liverpoolban a levegőben, és az egyik képzeletbeli készletek a hétvégén erősen részt vesznek a Melwood-képzésben, bár a Mané csak egyike a számos hazai játékosnak, akiknek az üteme és ébersége problémákat okoz az Egyesült Államok védelmében.

Egy kicsit szánalmasan, a korábbi kapitány Sky Sky-hez fordult, Phil Thompson szerette a Liverpool támadó rejtéseinek sebességét és meglepetését egy piros nyilakkal. Thompsonnak soha nem sikerült a pártatlanságot felismerni, és valószínűleg Claudio Ranieri RAF képei Leicesterben is megcsípte a légi motívumot, de az a lényeg, hogy senki nem tesz ilyen internetes fogadóirodák extravagáns igényt a Manchester United sebességére és hatékonyságára vonatkozóan. támadó egység.Még akkor is, ha Wayne Rooney maradt ki Marcus Rashford vagy Anthony Martial elhelyezésére, az Ibrahimovic nem lehetett a jet-készlet tagja. Liverpool v Manchester United: mérkőzés előnézete Tovább

Klopp még nem tudja, hogy Lallana alkalmas lesz az Egyesült játékra, újabb kétsége van Georginio Wijnaldum felett, és még nem tudta felfedezni, hogy Philippe Coutinho és Roberto Firmino szenvedett-e bűncselekményeket a nemzetközi kötelességekkel Brazíliával, de általában nyugodt helyzetben van. „Ugyanaz minden csapat számára, amikor a nemzetközi szereplők eljutnak, így nem tudok panaszkodni” – mondja. „Legalábbis ebben az esetben van egy extra napunk, hogy felkészüljünk, így a hétvégén látni fogom, ki illik, és elkezd egy csapatra és tervre gondolkodni.”

Nem egészen ugyanaz mindenkinek.Kloppnak nem kell kitalálnia, hogy Rooney-nak szerepeltetnie kell-e a támadásában, ahogyan José Mourinho is csinál, és nem is kell aggódnia, hogy a kapitány milyen gondolkodásmódot követhet egy hét után, amikor elvesztette helyét Angliában. Felsorakozni. Az egész Rooney-ügy az egész szezonban zavarta az Egyesült Államokat, hiszen Mourinho talán bátran ragaszkodott hozzá, hogy csak a csatárként használja a játékost, és ennek következtében a hétfő látogatói Anfield-ben még mindig nem tudják, hogy a legjobb támadók.Klopp ezzel szemben meggyőződéssel, Christian Benteke-t mozdította el, és hitt a Divock Origivel, és Mané-t és Wijnaldumot hozta, hogy támogassák Daniel Sturridge-t.

Néhány Liverpool támogatója aggodalmát fejezte ki, hogy egy új csatárat nem hoztak be a nyár folyamán, bár ha Klopp szerette volna a Benteke-hez hasonló szerencsétlenséget, akkor először nem adta volna el a belga terméket a Crystal Place-nek.Azt állíthatjuk, hogy a Liverpool túlságosan támaszkodik a Sturridge-féle tartózkodásra, ami kockázatos ajánlatot adott a rekordja miatt, bár ebben a szakaszban a statisztikák szerint a Liverpool többpontos támadó élő fogadás megközelítése működik, és a Benteke és Jordon Ibe értékesítéséből származó pénz áll. Jessé Mourinho üdvözölte ellenséges Liverpoolot, de figyelmezteti a rajongókat, hogy viselkedjenek További részletek

„Megvan a támadó lehetőségek, amiket akarok” – mondja Klopp. „Nem arról van szó, hogy a legjobb játékosokat kell megtenni, hanem arról, hogy mi a legjobb a lehető legjobban. Természetesen örülök, hogy a legtöbb gólt szereztem, még akkor is, ha még mindig emlékszem a legtöbb esélyre, amit hiányoztunk.Nagyon elégedett vagyok a játékunk támadó részével, de még akkor is, ha sok gólt szerzett, még mindig meg kell mutatnunk, hogy a jövőben célokat érhetünk el. úgy tűnik, mindenki úgy érzi, hogy jó úton vagyunk, és nem jó úton járnak, de ha megnézzük a bajnoki táblázatot, csak egy hárompontos különbség van. Ez teljesen semmi. Nem érezzük, hogy jó úton vagyunk, és nem, csak a minőségükre gondolunk, és nagy minőségük van. Ha van egy másodperc, ahol nem koncentrál, akkor a második pillanatban elveszítheti a játékot. Ez így van. Nincs nagy különbség a csapatok között. ”

A két vezető között meglehetősen nagy különbség van.Találkoztak a múlt szezonban, a Stamford Bridge-en, amikor a Liverpool vezetője még mindig új volt Angliában, és bár Mourinhonak saját problémái voltak a Chelsea-nál, még mindig panaszkodott Klopp színháztartására a technikai területen, és arról, hogy milyen mértékben bántotta a negyedik tisztet. „El kell fogadnom, hogy nem mindenki 100% -kal elégedett a pálya szélén lévő előadásaival” – mondja Klopp. – De nem vagyok olyan intenzív, mint én, amikor fiatalabb voltam. Néha még mindig megtörténik, de valójában most az Anfieldben, az új állvánnyal, sokkal több hely van mindannyiunk számára.

Rate this post