Betsafe Conor Mcgregor

Betsafe är en av de mest auktoritativa brittiska bookmakerkonstruktionerna. Betsafe började sin verksamhet 1998, som huvudsakligen riktade sig till amerikanska publiken. Betsafe kände sig ganska bra bland amerikanska spelare, han lanserade flera mer framgångsrika projekt: Sports.com, Sportsbook, Paradise Poker. Men den amerikanska regeringen förbjöd onlinespel och företaget bestämde sig för att dra sig tillbaka från USA: s marknad och därmed byta till andra länder. Vad som inte görs händer bra – det är hur den vidare utvecklingen av Betsafe kan beskrivas. Efter att ha lämnat USA har bookmakern Sportingsbet ökat sina muskler i Europa och lyckats med det. Denna bookmaker var en av de första som tjänstgjorde spelare från CIS-länderna och gjorde en rysk version av webbplatsen.

Idag spelar mer än 4 miljoner kunder Betsafe. Och för att upprätthålla en positiv bild av företaget mycket ofta engagerade i sponsring aktiviteter. BC Betsafe har tecknat sponsringsavtal med fotbollsklubbarna Steaua, Wolverhampton, Slavia och sponsrat Euroleague basketballen.

Omdømme och trovärdighet är mycket viktigt för Betsafe Conor Mcgregor, så vi kan med säkerhet säga att den här bookmakern garanterar tillförlitligheten.

Betsafe webbplats

Efter omplaceringen från Förenta staterna påverkade bookmakerkontorets multiaktivitet sin webbplats. Den finns nu på 21 språk för 26 länder.

Webbplatsen är utformad konservativt, bekvämt och lätt att använda och navigera. Färgbilden på webbplatsen är lätt, därför tröttnar den inte användaren med överdriven färg eller mörkare. På sidan kan du hitta en sektion med statistik som illustrerar maximalt för och nackdelar med ditt framtidsspel.

Intressant har platsen en sektion “Vinnare”, där du kan hitta information om de största vinsterna för den senaste månaden. Det händer att du kan snubbla på exemplet för en sådan lycklig man som vann mer än 150 000 från en $ 15 satsning.

Betsafe Conor Mcgregor
5 (100%) 1 vote