Begge disse strategiene i teorien lar deg faktisk

Hvis du samler spill, ikke vær grådig. Ikke legg inn spill på favoritter. Så du risikerer hele uttrykket. Totalforholdet vil øke litt, og risikoen for å mislykkes – mange ganger.

Stereotypier om sportsspill
Stereotype 3. Det er en vinn-vinn-strategi

Du har kanskje allerede studert materiale om nordic bet hvordan du kan tjene penger på spill. Og mest sannsynlig vil du, som svar på oppgaven fra tittelen, si at det finnes vinn-vinn-strategier – martingale og gafler. Så, nei, dette er ikke en stereotype?

Begge disse strategiene i teorien lar deg faktisk alltid være i det svarte. Men dette skjer bare på sidene i lærebøkene. I praksis er det begrensninger som forhindrer bruk av disse strategiene i deres rene form.
følelser

En serie tap, vinnerstrek, attraktive odds – alt dette kan påvirke beslutningsprosessen. Du kan følge strategien, men på et tidspunkt bryte ned og gi et spontant bud. Og så en annen. Strategien fungerer bare i mangel av følelser.
Tekniske feil

Se for deg at du fanget en “smakfull” gaffel på tre beste betting side bookmakerkontorer. Det gjøres spill, arrangementet er fullført. Og her viser det seg at det oppsto en feil hos en av bookmakerne. I stedet for en garantert gevinst, vil du motta en refusjon med en koeffisient av en. Retur er normal. Men hvis hastigheten involvert i gaffelen, så er de resterende prisene – tapet. Dette er i det minste ubehagelig.

grenser

Anta at du bruker en martingale-strategi. Du begynte å satse med tusen rubler, doble innsatsen for tap. En serie tapte spill slutter ikke. Det skjer. Du har fremdeles mye penger, du er klar til å levere ti og femti tusen rubler.

Plutselig setter bookmakeren deg grenser for spill. Dermed forhindrer det deg i å bruke en vinn-vinn-strategi. For å vinne tilbake tapende spill, må du håpe på flaks tips langoddsen og bygge en serie vellykkede spill på store summer. Men vi sa tidligere, å håpe bare på lykke er galt.

Rate this post