A-Liga szezon előnézete I. rész: Central Coast, Newcastle és Wellington

Magyar BetclicŐk voltak az A-Liga 2015-2016-as kosara esetében, de van némi remény, hogy a tengerészek a szezon során felmászhatnak a verseny aljáról.

Dire. Kiábrándító. Szörnyű. Minden szavak, amelyek a középső partra vonatkoznak az annus horribilisben. A tengerészek mindössze három győzelemre tettek szert egész évben, átlagosan 1,3 gólt értek el egy játékban, de elismerik 2.5. A játékosokat gyors ütemben szállították le; a fiatal játékosokat az első csapat labdarúgásnak tette ki, mielőtt az idő és a vereséget riasztó ütemben feldobta. Tony Walmsley menedzser végül a baleset volt, és a fiatal Socceroos edzője, Paul Okon kapta meg a zsetonokat, de megérkezik, miután aligha állította be a világot az idő alatt a 20-as évekkel. Egy új hajnal a Gosfordban?Talán, de még mindig láthatatlan.

A tengerészek a tavalyi szezonban voltak a legfiatalabbak a versenyen, és naivaságuk és tapasztalatlanságuk többször is kitett. A csapat gerincét azonban megerõsítették Sydney FC Szenegál Mickael Tavares és Jacques Faty párja megszerzésével. A Wellington duo Blake Powell és Kwabena Appiah aláírták, hogy megerősítsék a támadást. Ivan Necevski Journeyman birtokosa néhány fontos veterán bemenetet kínál a botok között. A 36-as év már hihetetlen 12 klubja volt karrierje során, és Paul Izzónak némi versenyt ad. Érintett terület

Ismét a mélység egy igazi probléma a Central Coast számára. Ha sérülést szenvedett Roy O’Donovan, Tavares, Faty vagy Montgomery, az Okon férfiak bajban vannak.Míg a Mariners csapatban rengeteg tapasztalatot szerzett a múlt szezonban, még mindig számos nyers toborzó van. Josh Rose elment, és Jacob Poscoliero, Jake McGing és Josh Bingham szerelmeseinek fokozódniuk kell. Hope örökkévaló, de valószínűleg egy másik 12 hónap lesz a versenytársak számára.

Az Ex-Sydney FC embere Tavares felépít, acélt és osztályt ad a tengerészek középpályájához. Ha ő képes visszanyerni a legjobb formáját, mint a Central Coast, akkor ez egy szigorúbb kilátás. (JD) Facebook Twitter Pinterest Dort ütő Morten Nordstrand volt a Jets egyik legjobb előadója tavaly. Fénykép: Dan Himbrechts / AAP9. Newcastle Jets

Egy új edző, új tulajdonos és új viták a szezon kezdete előtt.Ahogy a Hunterben megváltozik, ugyanazok maradnak.

A Newcastle 2015-2016-as éve az előző évi fa-kanál kampány javulása volt, de a baba lépések nem óriási előrelépés. Scott Miller első szezonja, mint vezetőedző, az FFA tulajdonában lévő klubtal látta, hogy a Jets a 8. helyet fejezte be egy játékstílussal, melyet szerencsétlen védelemre építettek. Hihetetlenül elkezdték a szezont, sok versenytársat fogva megérkeztek, de mivel az év elhúzódott a tűzerő hiánya miatt, költségesnek bizonyult, és ismét elhagyták az első hatot.

Újabb kínai tulajdonosok, egy új ügyvezető igazgató a Lawrie-ben McKinna és számos új szarvasmarha. Az optimizmus a Hunter Stadionban volt, ami talán csak a Jets-nek lehetett, hogy végre megszakíthassák a szárazságukat. Aztán Miller hirtelen heteken át húzódott a szezon kezdetétől, amit Luc Trani asszisztens követett.Cue rajongó felháborodása, mivel Newcastle ismét cirkusz lett. Az újabb újonc edzője, Mark Jones, a Socceroo Clayton Zane volt.

A Newcastle felsõ részén végül van néhány célbajnok a skandináv sztrájkolókban Aleksandr Kokko és Morten Nordstrand. Nem azért, mert a fárasztó Joel Griffiths napok a Jets-nek hasonlóan praktikus befejezőkkel büszkélkedtek. Kreatív tehetségük van az újonnan érkezett Wayne Brown, a Devante Clut, Andrew Nabbout és a visszatérő Andrew Hoole munkatársaival is.

Defense. A frontvonalat megerõsítették, de az ötödik esetében nem ez a helyzet. A Jets elvesztette Mark Birighitit a Premier League-hez, aki a 11. szezonban az A-Liga legjobbja volt.Jack Duncan és Ben Kennedy meg kell töltenie ezt a hatalmas ürességet, míg Nigel Boogaard kapitánynak meg kell szüntetnie a sárga lapok felvételét, mint a homok a tengerparton.

Unheralded English Brown a kulcs. Halálos a daraboknál, ha tüzet gyújt, és az első két szolgálatot kapja, akkor a Jets sok csapatot sokkolhat. (JD) Facebook Twitter Pinterest Új arcok A Kosta Barbarouses és a Gui Finkler a Wellington Phoenix sikerei lesznek a szezonban. Fénykép: Brett Hemmings / Getty Images8.Wellington Phoenix

A Phoenix gyakran elfigyelte az elképzelését, hogy bizonyítani tudja a 2016-17-es meglepetéscsomagot, és a Kosta Barbarouses és Gui Finkler főszereplőként az Ernie Merrick vezette be a legjobb négy célt az inkonzisztencia túl hosszú ideig kísért Wellingtonot – a tavalyi szezonban lenyűgöző Nyugat-Sydney-i 5-2-es zaklatást egy szelíd kapituláció követte egy aluljáró Newcastle-nek.De miután a legtöbbet elszenvedett a szezonon kívül, ha az összes kattanás, a Nix valóban megzavarta az applecartot.

A Wellington sokakat meglepett, amikor lenyűgöző duo Barbarouses-t és Finkler-t csábított a Melbourne-i győzelemről. ambíció, növekvő pénzügyi befolyás és még fontosabb, hogy a vezetőség és a bajnokságot nyert tapasztalatok egyike a bajnokság tapasztalatlanabb csapatainak.

Ez egy olyan támadás, amely szinte bárki irigysége van a Merrick-ben való versenyben, ami valószínűleg a Barbarouses-t fogja partnerezni Roy Krishna elöl egy 4-4-2 gyémántban, a Finkler pedig a játékvezető a No10 mögött az első kettő mögött.Ha a brazilok túl sok ellenzéki figyelmet vonzanak mind Michael McGlinchey, mind Bonevacia Roly több mint hasznos alternatív játékszerzők – ez az első öt ütemben és bűntudattal; potenciálisan a Phoenix legjobb támadása volt.

A tavalyi években Wellington nyáron rémülten futott, mert a sérülések és az utazási fáradtság egy szálkeresztbe került, és kilenc játékot nyertek.Ahogy a távolság zsarnoksága nem változik, Merricknek jobb mélységre van szüksége, és forgatnia kell a csapatát, ha a táblázatot fel akarják tölteni.

Az elmúlt év során sok előrelépés történt a fiatalabb játékosok számára egyértelműbb utak megteremtése, hogy megtörjék az első XI-t, de a további borítások ellenére, mint például a Tratt, Lowry vagy a Parkhouse, a sérülések a kulcsfontosságú személyzettel találkoznak. -out.

Albert Riera nyugdíjba vonulása, ameddig Phoenix metronóma a középpálya bázisából származó tempó irányításában van, hatalmas csapás.Ha Wellington csillogó támadása a megfelelő jegyzetekre törekszik, új vezetőre lesz szükségük.

Míg a Finkler és a Barbarouses a nyilvánvaló X-tényezők, sokan felfüggeszthetik a Fidzsi szórólap és a késői virágzó Krishna alkalmasságát. Az elmúlt évben egy sérülést szenvedett szezon látta a Nix-küzdelmet – ha Krisna jó formát tud tartani, akkor a tempója kulcsfontosságú lehet a Finkler, a McGlinchey és a Bonevacia intelligenciájának hasznosításában. (RP)

Rate this post