A Fifa-jelentés az észak-amerikai 2026-os világbajnokságra vonatkozó ajánlatot részesíti előnyben a „nagy kockázatú” Marokkó felett

A Fifa ellenőrei értékelő jelentésében az észak-amerikai 2026-os világbajnokságot jóval magasabb pontszámot ítélték oda, mint Marokkó, és figyelmeztetett a szavazókra, hogy az észak-afrikai nemzet pályázata nagy kockázatot jelent az infrastruktúra hiánya miatt. > Legfeljebb 207 nemzeti szövetség választja meg a két ajánlatot a június 13-i nyilvános szavazáson, amely ellentétben áll a korábbi világbajnokságot érintő döntések titkosságával. az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó közös ajánlatát az 500-ból 402-ből, és Marokkó stadionokról, szállásról és közlekedésről szóló javaslatait 275-ös pontszámban jelölte meg. Világbajnokság Tovább

Az öt fős Fifa által kijelölt munkacsoport azt mondta, hogy „úgy véli, hogy kötelessége kiemelni az olyan jelentős általános kockázatot”, amelyre olyan sok Bet365 online fogadási útmutatók fontos eszközt kell építeni, amely megállapítja, hogy az ajánlatok a „majdnem opp a spektrum „osite” végei ”.

A 2026-os világbajnokság az első verseny, amit a Fifa megerősített, és 32-ről 48 csapatra bővül – növekvő igényeket támaszt a 80 stadionokhoz szükséges stadionokkal és létesítményekkel. </p >

„A Marokkó 2026-as ajánlatának valóra váltásához szükséges új infrastruktúra mennyiségét nem lehet túlbecsülni,” mondta az ajánlatértékelési munkacsoport.

Észak-Amerika javaslatainak egyetlen része sem volt magas kockázatúnak és Fifának azt mondta, hogy „egyértelmű vezetője”, hogy előmozdítsa az irányító testület misszióját, hogy „új határt szabjon a sporthoz kapcsolódó technológiák és elkötelezettségek szempontjából”, mivel a stadionok és szállodák már léteznek.

Az Egyesült Államok, amely az 1994-es A világbajnokság 2026-ban 60 játékot fogadna el, beleértve a negyeddöntőtől mindent.Mexikó, az 1970-es és 1986-os egyedüli gazdája 10 játékkal, Kanadával együtt volt.

Az észak-amerikai ajánlat az Fifa-tól az öt legnagyobb értéket ért el a jegy- és vendéglátó-terveihez, amelyek segítettek egy 14,3 milliárd dolláros Bet365 online fogadási versenyre számíthatunk, ami „jelentősen magasabb”, mint a marokkói 7,2 milliárd dollár.

A kilenc kategóriában az öt ajánlat közül a legalacsonyabb a 2,0, az észak-amerikai tervezett szervezeti költségei esetében. 16 stadiontal a minimális 12 helyett.Marokkónak három magas kockázati szekciója és 10 közepes kockázatot jelentett, beleértve az emberi jogokat és a munkaügyi normákat. 14 stadion, csak 6 észak-amerikai helyszínen van szükség a felújításra.

„A szálláshelyet a marokkói 2026-os ajánlat legnagyobb kihívásaként értékelték” – mondta az ajánlatértékelési jelentés. „A 14 javasolt stadion közül csak kettő lenne elegendő az általános szálláslehetőséggel, hogy megfeleljen a minimumkövetelményeknek.” A Donald Trump az Észak-Amerikába kerül a 2026-as világbajnokságra?Bővebben

A Fifa-értékelés áprilisban megerősítette, hogy Marokkó nem hirdette meg az LGBT-ellenes törvényt az irányító testületnek az ajánlathoz mellékelt emberi jogi kockázatértékelésben.

Az észak-amerikai kampányt a Trump-kormányzat szakpolitikáinak hatásával kapcsolatos kérdések kísértették, beleértve a hat többségi-muszlim ország lakosainak utazási tilalom végrehajtására tett kísérleteket.Az amerikai ajánlatcsapat újabb garanciákat ajánlott fel a Fifának, hogy nem lesz hátrányos megkülönböztetés a verseny belépése körül. fenyegetett fenyegetés, hogy visszatartja az észak-amerikai ajánlatot ellenző országok támogatását. egy munkacsoport. Marokkót kizárhatták volna, ha ötnél kevesebbet szerzett volna az átlagos átlagos pontozásnál. a 2018-as verseny előestéjén a Fifa kongresszus.

Rate this post