A Bath Todd Blackadder sürgeti Freddie Burnsot, hogy „térjen vissza a lóhoz”

Todd Blackadder sürgette Freddie Burns-t, hogy szombaton a “lóhátrán” visszatérjen a szörnyű hibák után, ragaszkodva ahhoz, hogy ne okozzon problémát, hogy a fürdő felét dobja a tüzérbe a tűzoltókra.

Burns őrzői – túl korán próbálkoznak és próbálkoznak, hogy hamarosan elkapják a labdát, miután hamar eltűnték a labdát, miután eltűnt egy unibet fogadás bónusz egyszerű büntetés – költsége a győzelemre Toulouse ellen, és elhagyja őket ellenük a Bajnokok Kupában.

Jeremy Guscott Burns nem tudta elnyerni a próbálkozást, és Sir Clive Woodward azt mondta, hogy úgy viselkedik, mintha a „13-as év alatti” játékot játszaná. Robert Kitson Bővebben

Blackadder, a rögbi fürdőigazgatója mondta. – Azt hiszem, Freddie virágzik. Mint minden, amit el kell látnod.Az igazán jó dolog az, hogy ha egy vasárnapi játékot játszanánk, akkor játszott volna.

„A legfontosabb dolog csak a ló lesz. Nem lesz semmilyen probléma, amikor egyáltalán elkezdném őt a Wasps ellen. Minden bizalmat kaptunk Freddie-ben, hogy ő fogja elvégezni a munkát, ő egy kemény fickó. Nagyon nyilvánvaló, hogy látjuk a hibát, de nem fog megtörténni. A támadás és a visszafogás valószínűleg elég ahhoz, hogy bárkit is megértsenek. ”

Közben a Premiership Rugby fokozta erőfeszítéseit, hogy egy kisebbségi részesedést egy„ komoly globális játékosnak ”adjon el, miután számos érdeklődési kört követett A CVC 275 millió font meghibásodott árajánlata egy ellenőrző részesedésért a múlt hónapban.A Premiership Rugby szintén fontolóra veszi a kölcsönt, de a stratégiai partner unibet sportfogadás bónuszok megszerzése előnyösebb. – Nagyon valószínű, de a következő néhány hétben be kell jutnunk az anyákba és csavarokba – mondta a Premiership Rugby vezérigazgatója, Mark McCafferty. „Nem hiszem, hogy bárki könnyedén eljutna a végleges megállapodáshoz, mert sok érdeke van.”

Rate this post