888sport pariuri online Romania

888sport pariuri online Romania

 

EUROBET | 888 bonus de 10 € acum + 50% până la 200 €

888sport bonus 10 € ACUM LA DEPOZIT
Oferta include acordarea unui bonus de 888 de € 10 pentru noii clienți Eurobet!
888sport 10 € Bonusul va fi plătit tuturor clienților noi, care, după ce a finalizat cu succes procesul de înregistrare pentru activarea jocului contului Eurobet, prin intermediul web, site-ul mobil sau App, va efectua un depozit cu o valoare egală sau mai mare de EUR 10 (zece / 00). În scopul furnizării bonusului 888sport este specificat că doar primul depozit va fi luat în considerare și considerat valabil numai după 7 zile de la data înregistrării și deschiderii noului cont de joc.

Bonusul de 888sport va fi plătit și creditat în termen de 24 de ore de la primul depozit făcut în conformitate cu termenele stabilite mai sus. Primul depozit se poate face prin toate metodele de plată disponibile pe site-ul Eurobet.it, cu excepția serviciilor de plată Skrill, Paysafecard și Neteller. Pentru metoda Eurobet Reload (efectuată la un punct de vânzare Eurobet din Italia), plata bonusului bonus de 888 € 10 se va face numai după verificarea identității titularului de cont.

888sport bonus se alătură până la 200 €
Bonusul de pariere 888port este egal cu 50% din suma pariurilor făcute în termen de 7 zile de la înregistrare, până la un maxim corespunzător sumei primului depozit și în orice caz nu depășește 200 EUR.

Valoarea bonusului 888sport este egală cu 50% din suma valorilor tuturor pariurilor sportive la cote fixe (unice, multiple, live), cu o pondere mai mare sau egală cu 1,50, pariuri online Romania acceptată și înregistrată de către Totalisator națională în termen de 7 zile în mod regulat data deschiderii contului, realizată cu fonduri provenite din depozite și câștiguri, excluzând astfel pariurile făcute cu orice bonus 888 sau returnare.

888sport bonus BINE ATI VENIT 100% PÂNĂ LA 100 €

BINE ATI VENIT OFERTA
Pentru a profita de bonusul 888sport, trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni simple:
Deschideți un cont, faceți un depozit de cel puțin 10 € și veți avea dreptul la un bonus de 888sport de 100% din plata dvs. eligibilă până la maximum 100 €. Consultați termenii și condițiile de mai jos.

Pentru a solicita bonusul 888sport, efectuați o plată calificată, selectați “Zona clienților” din simbolul meniului “Servicii”, apoi din “Oferte”, “Oferte disponibile” și apoi din “Solicitare”.

Pentru a putea folosi bonusul 888sport, jucați doar o singură dată suma de plată eligibilă pentru sportul ales de dumneavoastră. Înainte de a putea efectua o retragere, trebuie să plasați pariuri sportive pentru o valoare egală cu de trei ori suma cumulată a depozitului și a bonusului de 888sport. Plățile efectuate prin NETeller, Skrill sau Skrill 1-Tap nu se iau în considerare pentru plata calificată.
Termeni și condiții

Oferta de bun venit este rezervată numai clienților care nu au deschis anterior un cont de jocuri pe 888sport .it. Cei care au deja un cont pe 888sport nu au dreptul de a participa. Odată ce un „plată de calificare“ (așa cum este definit mai jos) în contul dvs. .it 888sport, clientul are dreptul la o sumă egală cu același depozit, pe care le vor fi creditate în contul sub formă de bonus pentru a paria 888sport. Este important ca clientul să citească toți următorii termeni și condiții, deoarece acestea conțin explicații privind modul în care funcționează bonusul pentru 888, precum și diferitele reguli și limitări aplicabile.

Plata calificată
În cazul în care clientul face o depunere de 10 € (suma minimă de calificare), acesta va avea dreptul la un bonus de 888sport de 10 € cu care să parieze. Dacă faceți un depozit de cel puțin 100 €, veți avea dreptul la un pariu de 888sport de 100 € (suma maximă disponibilă pentru bonusul de 888sport) la care să pariați. Dacă plătiți o sumă cuprinsă între 10 € și 100 €, veți avea dreptul la aceeași sumă de plată sub forma unui bonus de 888sport cu care să pariați. Plățile efectuate prin NETeller, Skrill sau Skrill 1-Tap nu se iau în considerare pentru plata calificată.

Pentru a participa la promoție, clientul trebuie să solicite oferta în termen de 7 zile de la data plății calificate.

Dacă, în această perioadă de 7 zile și înainte de a solicita oferta, clientul efectuează o plată mai mare de 10 EUR, iar cea precedentă, plata cea mai mare va fi considerată calificare.
Cerințe de pariere

După efectuarea plății de calificare și să solicite oferta, suma echivalentă va fi creditat în bonus 888sport echilibru, dar nu poate fi utilizat de către client pentru a paria până când acesta nu a „jucat“ o dată (x1) suma din plată eligibilă (maxim 100 EUR), condiție care face obiectul punctelor 8-10 de mai jos. Asta inseamna ca daca asculta

Rate this post